A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рогівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ЗАХІД ДО ДНЯ ЗЕМЛІ

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.

13:02 22.04.2024

ТИЖДЕНЬ ОСНОВ ЗДОРОВ’Я

З 08.04 по 12.04.2024 р. в закладі проведено Тиждень основ здоров’я «Стежками здоров’я». Вчитель Тетяна МОТРОНЧИК підготувала заходи, які дали можливість учням 5-11 класів проявити та доповнити свої знання з предметів "Основи здоров'я" та «Здоров’я, безпека, добробут», показати на практиці здобуті навички підтримки та пропаганди здорового способу життя.

10:48 16.04.2024

ЕКСКУРСІЯ ДО ЛІСУ. СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА ПРИРОДОЮ НАВЕСНІ.

Учні екологічного гуртка з керівником Л. Д. Зінчук провели екскурсію до  весняного лісу. Завданням такої екскурсії було розширити в учнів уявлення про ліс, про те, які зміни відбуваються в природі навесні; розширити знання про тваринний і рослинний світ лісу; формувати вміння вести спостереження в природі, фіксувати їх та аналізувати; виховувати бережливе ставлення до живої природи, дотримання правил поведінки на природі.

12:03 15.04.2024

ЕКСКУРСІЯ ДО ПРИВАТНОГО ПАРКУ «ЕДЕМ» СЕРГІЯ ДОРОШЕНКА

10 квітня гуртківці екологічного гуртка відвідали приватний музей та парк «Едем» С.І. Дорошенка. Сергій Іванович розповів цікаву інформацію про первоцвіти, хвойні, фруктові дерева, кактуси, акцентував увагу на видах рослин, що занесені до Червоної книги України та Міжнародних списків з охорони рослин. Зацікавило учнів різноманіття музейних експонатів: велика колекція метеликів, корисних копалин, речі українського побуту минулого століття, чимало світлин минулих років, експонати ручної роботи, які розповідають про певні періоди нашої історії.

12:07 12.04.2024

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

7 квітня у всьому світі відзначають День здоров’я. Це ще одне нагадування про те, як важливо піклуватися про власне здоров’я, берегти його, займатися спортом та вести активний і здоровий спосіб життя.

10:12 08.04.2024

РАЙОННИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЮНАКІВ В РАМКАХ ПРОЄКТУ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ"

03.04.2024 в Маньківці відбулися змагання з волейболу в ІІІ етапі « Всеукраїнських шкільних ліг « Пліч- о- пліч»». Першість виборювали 8 команд Уманського району. Підсумовуючи спортивні зустрічі переможцями стали юнаки Рогівського 33СО I-III ступенів Маньківської селищної ради, які представлятимуть Уманщину на обласному рівні.

10:07 04.04.2024

1 КВІТНЯ – ДЕНЬ СМІХУ

Перша письмова згадка про 1 квітня як конкретний День усіх дурнів знайдено в англійській літературі й датується XVII сторіччям. Щоправда, стверджують, що у Франції він існував із 1564 року, коли там було введено новий календар, що пересунув Новий рік із 25 березня на 1 січня. Однак минули роки, перш ніж нововведення перемогло багатовікову звичку. Чимало людей через незнання чи через консервативні погляди продовжували обмінюватися привітаннями та подарунками в останній день колись новорічних свят — 1 квітня. Інші ж тішилися над ними й називали «квітневими дурнями» або «першоквітневими рибами», бо вони легше за все ловляться на гачок. Досі французькі кондитери виставляють цього дня величезних шоколадних риб, а дітлахи намагаються прикріпити до спин товаришів паперових рибок.

13:07 01.04.2024

ЗОНАЛЬНИЙ ТУР ІІІ ЕТАПУ ЗМАГАНЬ"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ" З ВОЛЕЙБОЛУ

30 березня у м. Жашків відбувся зональний тур ІІІ етапу "Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч" з волейболу. Команда юнаків закладу зайняла ІІ місце та буде представляти наш заклад у районному етапі.

12:32 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора