A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рогівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

БЕЗПЕКА НА ДОРОЗІ – БЕЗПЕКА ЖИТТЯ

В рамках Тижня безпеки на дорозі класним керівником Ткач І. О. проведено з учнями 3 класу виховний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», під час якого діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху, облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення, права та обов’язки пішоходів.

13:32 17.05.2024

СВЯТО ДО ДНЯ СІМ'Ї

15 травня в Україні відзначається День сім'ї. Це досить молоде, але дуже шановане свято, адже воно є ще одним чудовим приводом розповісти найріднішим про свої почуття.

13:08 15.05.2024

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В РАМКАХ ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ НА ДОРОЗІ

В рамках Тижня безпеки на дорозі класним керівником Т. Г. Мотрончик проведено практичне заняття для учнів 5 класу " Правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів». Моделюючи різні ситуації діти на практиці пригадали правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів, безпечної поведінки на дорозі в населеному пункті при відсутності тротуару та узбіччя.

11:56 15.05.2024

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ВДОМА ТА НА ВУЛИЦІ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

,, Правила поведінки вдома та на вулиці під час воєнного стану''- таку назву мала година спілкування в учнів 4 класу. Діти повторили правила поведінки під час тривоги, обговорили як поводитися з незнайомими предметами. Адже характер небезпек постійно змінюється. Тому надзвичайно важливо постійно говорити з дітьми про нові правила безпечної поведінки. Провели психологічну вправу ,,Не нервуй- помалюй'' та виготовили пам'ятку ,, Безпека в умовах воєнного часу ''.

10:21 15.05.2024

СВЯТО БУКВАРИКА

Першокласники (кл. кер. Мруга Л.В.) стали учасниками квесту "Прощавай, Букварику". Це  прощання з першою книжечкою Букварем.

08:50 13.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора