A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рогівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

«БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ» ДЛЯ УЧНІВ 5 КЛАСУ

Проведена виховна година з елементами тренінгу класним керівником Тетяною МОТРОНЧИК дала можливість учням дослідити позитивні і негативні наслідки Інтернету; сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та про шляхи їх подолання; мотивувати їх поширювати цю інформацію у своєму середовищі. Оформлення заняття включало в себе яскраві роздруківки соціальних мереж, стікери, оформлені думки у вигляді промінців сонечка. Діти виконали із цікавістю такі вправи: «Правила»,  «Побажання», «Плутанина», «Сонечко», «Анонім», «Хто більше?», «Займи позицію», «Правила розумного користувача Інтернету», «Валіза» (підсумки).

10:28 19.02.2024

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ З ПРАКТИЧНИМ ПСИХОЛОГОМ

Для учнів початкових класів практичним психологом Н. М. Забарою проведено ряд заходів: «Безпека в Інтернеті» (4 кл.), «Безпечний Інтернет для Олафа» (2 кл.), бесіда «Інтернет - це небезпечно» (3 кл.). Молодші школярі поповнили свої знання з безпечного користування Інтернетом переглянувши мультфільми «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!», «Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень Петрика»; дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила спілкування в мережі Інтернет, а також створили плакати на тему «Правила користування Інтернетом».

10:24 19.02.2024

ТИЖДЕНЬ ІНФОРМАТИКИ

У рамках Тижня інформатики вчителем Тарамбулою В.І. проведено ряд заходів, спрямованих на поглиблення знань дітей про безпечний інтернет та  відповідальне і позитивне використання цифрових технологій. Протягом Тижня діти брали участь у конкурсах презентацій, газет, повідомлень з інформатики, дивилися цікаві мультфільми про інформаційні технології та digital-світ. Зокрема, учні 8 класу переглянули відеофільм «Білл Ґейтс-історія успіху, учні 6 класу- «Історія інтернету». Цікаво та весело пограли учні 5 класу у квест-гру «Як козаки працювали в інтернеті», а також позмагалися у конкурсі ребусів «Ерудит», у якому команда «Кіборги» виборола І місце, а команда «Ґуґлики» посіла ІІ місце. Учні 7 класу на виховній годині обговорили найбільші ризики та небезпеки, які зустрічаються в мережі інтернет та склали пам’ятку «Правила поведінки в інтернеті». Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти.

10:20 19.02.2024

З ДНЕМ ЄДНАННЯ!

Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День Єднання. Адже ми Єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного - миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою.

15:51 16.02.2024

НА КРИЛАХ КОХАННЯ

14 лютого, на День святого Валентина учні 8 класу ( класний керівник Гавенко Н.В.) провели захід «На крилах кохання».

15:17 15.02.2024

ТИЖДЕНЬ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Згідно з річним планом роботи закладу  з 29 січня по 2 лютого  учителями Стороженко Н. О. та Гавенко Н. В. проведено Тиждень зарубіжної літератури під гаслом: «Читання книг відкриває нам самих себе і світ» (Й. В .Гете).

10:51 07.02.2024

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЧИТАННЯ ВГОЛОС

7 лютого- Всесвітній день читання вголос. Метою свята є заохочення людства, молоді, до читання книг українською мовою. Класні керівники 1- 4 класів ( Мруга Л.В., Забара Н.М., Ткач І.О., Смолієвська Г.Г.) та вчителі української мови та літератури закладу ( Тарамбула В.І., Глухова В.В.) до Всесвітнього дня читання вголос організували та провели інтерактивну жартівливу вікторину « Я казки завжди читаю й з легкістю усі впізнаю…» (1-5 кл.), вікторину - гру « Читати- модно» (6- 11 кл.) та створили флешмоби «Читаймо вголос!». Всесвітній день читання вголос – це більше, ніж просто свято читання; це рух, який обʼєднує, привертає увагу до важливості грамотності людини, це визнання сили слова та рідної мови, це обмін історіями вголос, це дозвілля та розвиток, це- щастя.  

17:04 05.02.2024

ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

3 лютого проводилися змагання з Першості Маньківської територіальної громади з волейболу серед учнів закладів загальної середньої освіти (дівчата). Команда дівчат нашого закладу зайняла ІV місце. Бажаємо нашій команді успіхів!

10:46 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора